Szűrés

Grammsúly
Zsugorodás
Színtartás

Dobsz egy lájkot?

Facebook oldalunk

MÁRKÁS TERMÉKEINK

Spanyol lakástextilek, Loneta--------------------------------------

Disney textiláruk--------------------------------------

Gardenia függönyök

Szállítási módok

DPD futárszolgálatDPD csomagpont
MPL szállításTextilPont postapartner

Ingyenes szállítás

30.000 Ft vásárlási értéktől belföldön ingyenes, DPD szállítást választhat!

Biztonsági tanúsítvány

SSL Certificate

Garanciáink:

Árgarancia

Garancia

14 napos pénzvisszafizetéi garancia

Vitarendezés

FÜGGÖNY ajánlatunk

Összehasonlítás

Elektronikus fizetés

WEBÁRUHÁZ >LAKÁSTEXTIL MÉTERÁRU

LAKÁSTEXTIL MÉTERÁRU

A lakástextilek általában vászon (kevésbé rugalmas) vagy panamakötésű, természetes és mesterséges anyagokból készült szálakból vagy fonalakból szőtt termékek, amelyeket jellemzően a háztartásokban, lakásokban használunk.

A lakástextileknek számos fajtája fordul elő, ide tartoznak többek között a szőnyegek, ágyneműk, törülközők, konyharuhák, párnahuzatok. Hagyományosan szövőszék segítségével készítik őket gyapjúszálakból, vászonból, pamutból és más anyagokból. A lakástextíliákat a szálak szövésével, kötésével, horgolásával, csomózásával vagy összepréselésével gyártják.

A lakástextilek leggyakrabban dekorációs, árnyékoló, védőhuzat és tárolási (például táskák és kosarak) funkciókat látnak el. A háztartásban készülhetnek belőlük szőnyegek, bútorkárpitozás, ablakfüggöny, törülközők, asztalterítők és ágytakarók, illetve más hasznos termékek is. Munkahelyeken jellemzően ipari és tudományos célokra szolgálnak, például szűrőberendezések részeiként. Egyéb célokra is használják őket, például zászlók, ülőpárnahuzatok, hátizsákok, szúnyoghálók, tisztító eszközök (például zsebkendők, portörlők) készítéséhez.
Napjainkban a lakástextilek már nem csak egyszerűen funkcionális célokat látnak el, de jelentős esztétikai szerep is jut nekik, igen gyakran alkalmazzák őket díszítőelemként a lakásban, akár művészi mintákkal nyomva. Hatnak rájuk a különféle divatirányzatok is, számos cég foglalkozik  designer lakástextilek előállításával.


Webáruház készítés