Szűrés

Grammsúly
Zsugorodás
Színtartás

MÁRKÁS TERMÉKEINK

Spanyol lakástextilek, Loneta--------------------------------------

Disney textiláruk--------------------------------------

Gardenia függönyök

Szállítási módok

DPD futárszolgálatDPD csomagpont
MPL szállításTextilPont postapartner

Ingyenes szállítás

30.000 Ft vásárlási értéktől belföldön ingyenes, DPD szállítást választhat!

Garanciáink:

Árgarancia

Garancia

14 napos pénzvisszafizetéi garancia

Vitarendezés

Összehasonlítás

Elektronikus fizetés

WEBÁRUHÁZ >LAKÁSTEXTIL MÉTERÁRU

LAKÁSTEXTIL MÉTERÁRU

Ön tudta?

Webáruházunkban több, mint 500-féle, különböző színű és mintájú lakástextilt kínálunk. Gyakran ugyanazokat a termékeket nálunk olcsóbban kaphatja meg, mivel kedvezők az áraink, számos akciónk van, illetve nem számolunk fel vágási díjat, ezenkivül 2% értékben beváltható, hűségpontokat írunk jóvá.
A dupla széles, 280-as loneta anyagokra pedig még ezen felül is jelentős árkedvezményt biztosítunk.
Számoljon velünk, megéri!
 

A lakástextilek általában vászon (kevésbé rugalmas) vagy panamakötésű, természetes és mesterséges anyagokból készült szálakból vagy fonalakból szőtt termékek, amelyeket jellemzően a háztartásokban, lakásokban használunk.

A lakástextileknek számos fajtája fordul elő, ide tartoznak többek között a szőnyegek, ágyneműk, törülközők, konyharuhák, párnahuzatok. Hagyományosan szövőszék segítségével készítik őket gyapjúszálakból, vászonból, pamutból és más anyagokból. A lakástextíliákat a szálak szövésével, kötésével, horgolásával, csomózásával vagy összepréselésével gyártják.

A lakástextilek leggyakrabban dekorációs, árnyékoló, védőhuzat és tárolási (például táskák és kosarak) funkciókat látnak el. A háztartásban készülhetnek belőlük szőnyegek, bútorkárpitozás, ablakfüggöny, törülközők, asztalterítők és ágytakarók, illetve más hasznos termékek is. Munkahelyeken jellemzően ipari és tudományos célokra szolgálnak, például szűrőberendezések részeiként. Egyéb célokra is használják őket, például zászlók, ülőpárnahuzatok, hátizsákok, szúnyoghálók, tisztító eszközök (például zsebkendők, portörlők) készítéséhez.
Napjainkban a lakástextilek már nem csak egyszerűen funkcionális célokat látnak el, de jelentős esztétikai szerep is jut nekik, igen gyakran alkalmazzák őket díszítőelemként a lakásban, akár művészi mintákkal nyomva. Hatnak rájuk a különféle divatirányzatok is, számos cég foglalkozik  designer lakástextilek előállításával.


Webáruház készítés